De selectie wijnen voor Giro d’Italia 2021

Giro d’Italia in 6 wijnen en 3 online lessen

Reeks A: 1, 8 en 15 juli 2021, 18:30

Reeks B: 13, 20 en 27 augustus, 18:30

Giro d’Italia is een reeks wijnlessen om de geografie van Italië te ontdekken. Het accent ligt op de geografische aspecten van de wijnproductie in Italië. Per les worden 2 typerende wijnen geproefd en uitgelegd, zodat u ook de smaak van het land kunt ervaren.

De lessen worden in het Nederlands en het Italiaans gegeven, ook leuk als u de taal aan het leren bent.

U ontvangt thuis een pakket met 6 wijnen die tijdens 3 online-lessen worden geproefd en uitgelegd. U kunt de les thuis volgen met uw huisgenoten en de gasten die de Corona-regels toestaan, of u kunt een Giro d’Italia als cadeau geven.

Hoe werkt het

Zodra uw inschrijving en betaling zijn ontvangen, krijgt u thuis een wijnpakket toegestuurd en de link naar de 3 online-lessen. Op de afgesproken tijd zien we elkaar op Zoom en de les mag beginnen. De wijnpakketten worden bezorgd door wijnhandel Grapy. De prijs is € 100 voor 6 wijnen, 3 lessen en zijn inclusief de bezorgkosten.

Grapy is een kleine, onafhankelijke en gespecialiseerde wijnwinkel in Haarlem onder de deskundige leiding van Michiel van Wijk en is onderdeel van de besloten vennootschap Vidi Vino BV.

Aan onze cursisten biedt Grapy een korting van 10% voor hun verdere wijnbestellingen, gebruik hiervoor de kortingscode: BARVINO.

Inschrijving

Voor de inschrijving stuur per mail uw gegevens (zie onder) en maakt u het cursusgeld ad € 100 over op rekeningnummer: NL58 RABO 0314 9746 95 t.n.v. VidiVino BV. Bij uw betaling vult u als kenmerk in: Aanmelding ZomerGiro Reeks A of Reeks B + uw naam.

Naam:    
Telefoonnummer:    
Leveringsadres wijn:    
E-mail:    
Verklaring:   Ik verklaar ouder te zijn dan 21 jaar
Handtekening:    

Graag het ingevulde formulier mailen naar: info@madrelingua.com

De sommelier

Barbara Summa is gecertificeerde sommelier met de Italiaanse sommeliersvereniging AIS. Met haar school Madrelingua in Amsterdam organiseert ze al sinds 1998 taalcursussen en wijn- en kookworkshops in Nederland.  U kunt ook cursussen met Barbara in haar zomerschool in Italië volgen vanaf september 2021.

Na de zomer worden de volgende themacursussen aangeboden:

Terre del Greco, wijnen uit het zuiden van Italië in september

Terre del vulcano, vulkaanwijnen uit heel Italië in oktober

Terre del Nebbiolo, wijnen uit het noordwesten van Italië in november

Terre del Sangiovese, wijnen uit het midden van Italië in december

Voor informatie en reserveringen: barbara@madrelingua.com of 0647 254 144